Close x

Resilience and the Localisation of Trauma in Aceh, Indonesia


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789814722605

174,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Examines the global reach of the contested, yet compelling, concept of trauma. Catherine Smith explores how what is considered ""trauma"" has expanded well beyond the bounds of therapeutic practice to become a powerful cultural idiom shaping the ways people understand the effects of violence and imagine possible responses to suffering.

Mai multe informatii
Autor Smith, Catherine
Editura NUS Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 30/11/2017
Format Necartonata
Numar pagini 232
Descriere RO Examineaza acoperirea globala a conceptului de trauma contestat, dar convingator. Catherine Smith exploreaza modul in care ceea ce este considerat „„ trauma ”„ s-a extins cu mult dincolo de limitele practicii terapeutice pentru a deveni un idiom cultural puternic care modeleaza modul in care oamenii inteleg efectele violentei si isi imagineaza posibilele raspunsuri la suferinta.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Examineaza acoperirea globala a conceptului de trauma contestat, dar convingator. Catherine Smith exploreaza modul in care ceea ce este considerat „„ trauma ”„ s-a extins cu mult dincolo de limitele practicii terapeutice pentru a deveni un idiom cultural puternic care modeleaza modul in care oamenii inteleg efectele violentei si isi imagineaza posibilele raspunsuri la suferinta.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Resilience and the Localisation of Trauma in Aceh, Indonesia
Rating-ul dumneavoastra