Revolutionizing the Sciences

Autor: Dear, Peter

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 26/09/2019)
SKU:
9780691194349

132.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta a treia editie revizuita temeinic a unei carti premiate ofera o perspectiva profunda asupra modului in care a avut loc Revolutia Stiintifica si de ce. Acoperind figuri stiintifice centrale, inclusiv Copernicus, Kepler, Galileo, Newton si Bacon, aceasta noua editie prezinta: - Tratamentul mai mare al alchimiei si al activitatilor mestesugaresti asociate pentru a reflecta tendintele in cursul burselor - Material extins despre Francis Bacon - Un nou eseu istoriografic originile practicii stiintifice din Europa moderna timpurie, Peter Dear urmareste revolutia gandirii care a schimbat lumea naturala din ceva ce trebuie contemplat in ceva ce trebuie folosit. Concis si lizibil, aceasta carte este ideala pentru studentii care studiaza Revolutia Stiintifica si impact asupra lumii moderne timpurii.