Riviera Set


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 05/09/2017)
SKU:
9781681775159

149.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Setul Riviera dezvaluie povestea grupului de oameni care au trait, au petrecut, au dormit si au fost politici la Chateau de l'Horizon de langa Cannes, pe parcursul a patruzeci de ani de la momentul in care Coco Chanel a pus la moda bronzii din sudul Frantei. la varsta de douazeci de ani pana la moartea playboy-ului printul Aly Khan in 1960. In centrul grupului dinamic se afla uimitoarea Maxine Elliott, fiica unui pescar din Connecticut, care a construit frumosul castel art deco si a adus impreuna personaje precum Noel Coward, Aga Khan, ducele si ducesa de Windsor si doua curtezane foarte darapanate, Doris Castlerosse si Daisy Fellowes, care si-au propus sa fie distractii periculoase fata de Winston Churchill in timp ce isi lucra jurnalismul si biografiile in timpul ÔÇ×anilor salbaticiÔÇŁ din anii '30.