Close x

Sallets and Salmagundis


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780950652917

29,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This volume provides an account, accompanied by many recipes, of the often-shifting ideas and tastes surrounding salad, throughout history and around the world. One example is `a grand spring sallet', which counts cowslip and violet buds, capers, currants and samphire among its diverse medley.

Mai multe informatii
Autor Simmons, Rosemary / Goodwin, Gillian
Editura Gelofer Press
Dimensiuni 214 x 113 x 4
Data Publicarii 28/12/2017
Format Necartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Acest volum ofera o prezentare, insotita de multe retete, a ideilor si gusturilor care se schimba adesea in jurul salatei, de-a lungul istoriei si din intreaga lume. Un exemplu este „un mare salet de primavara”, care numara mugurii de vaca si violet, capere, coacaze si samphire printre diversele sale amestecuri.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest volum ofera o prezentare, insotita de multe retete, a ideilor si gusturilor care se schimba adesea in jurul salatei, de-a lungul istoriei si din intreaga lume. Un exemplu este „un mare salet de primavara”, care numara mugurii de vaca si violet, capere, coacaze si samphire printre diversele sale amestecuri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sallets and Salmagundis
Rating-ul dumneavoastra