Close x

Scottish Heinemann Maths 5 Easy Order Textbook Pack

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780435177584

1.801,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Scottish Heinemann Maths is written specifically for Scotland to help implement the recommendations from "Improving Mathematics Education 5-14". It provides: an increased pace of progression; end of level assessment; oral and mental calculation; integral homework; and support for planning.

Mai multe informatii
Editura Pearson Education Limited
Dimensiuni 296 x 372 x 163
Data Publicarii 19/08/2002
Format Multiple copy pack
Descriere RO Scottish Heinemann Maths este scris special pentru Scotia pentru a ajuta la implementarea recomandarilor din „Imbunatatirea educatiei matematice 5-14”. Ofera: un ritm crescut de progresie; evaluarea finala a nivelului; calcul oral si mental; teme integrale; si sprijin pentru planificare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scottish Heinemann Maths este scris special pentru Scotia pentru a ajuta la implementarea recomandarilor din „Imbunatatirea educatiei matematice 5-14”. Ofera: un ritm crescut de progresie; evaluarea finala a nivelului; calcul oral si mental; teme integrale; si sprijin pentru planificare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Scottish Heinemann Maths 5 Easy Order Textbook Pack
Rating-ul dumneavoastra