Close x

Sea


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786372222

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Come on a journey over land, sea & sky to discover some of the world's most amazing migration patterns. From the red crab's journey to Christmas Island to the monarch butterfly's flight over North america, this series will explore the longest and most treacherous migrations of the animal kingdom.

Mai multe informatii
Autor Brundle, Harriet
Editura BookLife Publishing
Dimensiuni 207 x 244 x 9
Data Publicarii 21/11/2017
Format Cartonata
Numar pagini 24
Descriere RO Vino intr-o calatorie pe uscat, mare si cer pentru a descoperi unele dintre cele mai uimitoare modele de migratie din lume. De la calatoria crabului rosu spre Insula Craciunului pana la zborul fluturelui monarh asupra Americii de Nord, aceasta serie va explora cele mai lungi si mai perfide migratii ale regnului animal.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Vino intr-o calatorie pe uscat, mare si cer pentru a descoperi unele dintre cele mai uimitoare modele de migratie din lume. De la calatoria crabului rosu spre Insula Craciunului pana la zborul fluturelui monarh asupra Americii de Nord, aceasta serie va explora cele mai lungi si mai perfide migratii ale regnului animal.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sea
Rating-ul dumneavoastra