Close x

Short-Term Financial Management


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781516508228

1.267,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Written specifically for upper-level undergraduate finance courses that focus on short-term financial management, working capital, and treasury management, this revised fifth edition of Short-Term Financial Management provides a comprehensive overview of topics that are vital for anyone interested in a career in corporate finance.

Mai multe informatii
Autor Zietlow, John / Hill, Matthew / Maness, Terry
Editura Cognella, Inc
Dimensiuni 206 x 257 x 32
Data Publicarii 30/10/2016
Format Necartonata
Numar pagini 500
Descriere RO Scrisa special pentru cursurile de finante universitare de nivel superior care se concentreaza pe managementul financiar pe termen scurt, capitalul circulant si managementul trezoreriei, aceasta a cincea editie revizuita a Managementului financiar pe termen scurt ofera o imagine de ansamblu cuprinzatoare a subiectelor care sunt vitale pentru oricine este interesat de o cariera in finante corporative.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scrisa special pentru cursurile de finante universitare de nivel superior care se concentreaza pe managementul financiar pe termen scurt, capitalul circulant si managementul trezoreriei, aceasta a cincea editie revizuita a Managementului financiar pe termen scurt ofera o imagine de ansamblu cuprinzatoare a subiectelor care sunt vitale pentru oricine este interesat de o cariera in finante corporative.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Short-Term Financial Management
Rating-ul dumneavoastra