Close x

Singer's Tale

Autor: Grimes, Carol

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780993378164

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Born in 1944, Carol Grimes began singing for her supper on the streets of London and along the UK south coast in the 1960s. The Singer's Tale is the story of Carol's childhood, her youth, her marriage to artist Larry Smart, her life in London and her career as a jazz, blues and world music singer.

Mai multe informatii
Autor Grimes, Carol
Editura Gottahavebooks
Dimensiuni 234 x 156 x 6
Data Publicarii 04/12/2017
Format Necartonata
Numar pagini 336
Descriere RO Nascuta in 1944, Carol Grimes a inceput sa cante pentru cina pe strazile din Londra si de-a lungul coastei de sud a Regatului Unit in anii 1960. Povestea cantaretei este povestea copilariei lui Carol, a tineretii, a casatoriei sale cu artistul Larry Smart, a vietii sale la Londra si a carierei sale de cantareata de jazz, blues si muzica mondiala.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Nascuta in 1944, Carol Grimes a inceput sa cante pentru cina pe strazile din Londra si de-a lungul coastei de sud a Regatului Unit in anii 1960. Povestea cantaretei este povestea copilariei lui Carol, a tineretii, a casatoriei sale cu artistul Larry Smart, a vietii sale la Londra si a carierei sale de cantareata de jazz, blues si muzica mondiala.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Singer's Tale
Rating-ul dumneavoastra