Close x

Slick Filth

Autor: Erato

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781734184624

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
It's 1737 and England is on edge: someone has tried to assassinate the king at the theatre, and every stageplay is a satire of the royal family. Enter Prime Minister Robert Walpole with a cunning scheme that will grant him power to censor anything that goes on stage -- by writing the filthiest play ever conceived.

Mai multe informatii
Autor Erato
Editura Alumbra Publishing
Dimensiuni 135 x 211 x 17
Data Publicarii 14/02/2020
Format Cartonata
Numar pagini 110
Descriere RO Este anul 1737 si Anglia este la un pas: cineva a incercat sa-l asasineze pe rege la teatru si fiecare scena este o satira a familiei regale. Introduceti-l pe premierul Robert Walpole cu o schema vicleana care ii va oferi puterea de a cenzura orice va urma pe scena - scriind cea mai murdara piesa conceputa vreodata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Este anul 1737 si Anglia este la un pas: cineva a incercat sa-l asasineze pe rege la teatru si fiecare scena este o satira a familiei regale. Introduceti-l pe premierul Robert Walpole cu o schema vicleana care ii va oferi puterea de a cenzura orice va urma pe scena - scriind cea mai murdara piesa conceputa vreodata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Slick Filth
Rating-ul dumneavoastra