Close x

Sometimes I Feel Sunny


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780552565783

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Part of the My First Picture Book series: perfect for every toddler to help build language, understanding and enjoyment. These books are a bridge between board books and picture books; printed on sturdy card with rounded corners.

Follow four loveable friends through their day, and explore the emotions that naturally occur in every young child's life. A brilliant way to soothe a bad mood and to explain that everyone feels strong emotions sometimes.

Mai multe informatii
Autor Shields, Gillian
Dimensiuni 262 x 234 x 4
Data Publicarii 29/03/2012
Format Necartonata
Numar pagini 24
Descriere RO Parte a seriei My First Picture Book: perfecta pentru fiecare copil mic pentru a ajuta la construirea limbajului, a intelegerii si a placerii. Aceste carti sunt o punte intre cartile de bord si cartile ilustrate; imprimat pe un card robust cu colturi rotunjite. Urmariti patru prieteni draguti pe parcursul zilei si explorati emotiile care apar in mod natural in viata fiecarui copil mic.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Parte a seriei My First Picture Book: perfecta pentru fiecare copil mic pentru a ajuta la construirea limbajului, a intelegerii si a placerii. Aceste carti sunt o punte intre cartile de bord si cartile ilustrate; imprimat pe un card robust cu colturi rotunjite. Urmariti patru prieteni draguti pe parcursul zilei si explorati emotiile care apar in mod natural in viata fiecarui copil mic.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sometimes I Feel Sunny
Rating-ul dumneavoastra