Close x

STAR WARS A LUKE LEIA ADVENTURE

Autor: SCOTT, CAVAN

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781368024242

35,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Jump inside the Millennium Falcon and help Luke, Leia, and R2-D2 as they journey across the galaxy on a mission for the Rebellion after the destruction of the first Death Star. With over twenty possible outcomes, readers will have to think like a real rebel to keep Luke and Leia safe from pirates, Imperials, and everything between!

Mai multe informatii
Autor SCOTT, CAVAN
Editura DISNEY USA
Dimensiuni 136 x 194 x 9
Data Publicarii 02/10/2018
Format Necartonata
Descriere RO Salt in interiorul Falconului Mileniului si ajuta-l pe Luke, Leia si R2-D2 in timp ce traverseaza galaxia intr-o misiune pentru Rebeliune dupa distrugerea primei stele a mortii. Cu peste douazeci de rezultate posibile, cititorii vor trebui sa se gandeasca ca un adevarat rebel pentru a-i pastra pe Luke si Leia in siguranta de pirati, Imperiali si orice altceva!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Salt in interiorul Falconului Mileniului si ajuta-l pe Luke, Leia si R2-D2 in timp ce traverseaza galaxia intr-o misiune pentru Rebeliune dupa distrugerea primei stele a mortii. Cu peste douazeci de rezultate posibile, cititorii vor trebui sa se gandeasca ca un adevarat rebel pentru a-i pastra pe Luke si Leia in siguranta de pirati, Imperiali si orice altceva!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:STAR WARS A LUKE LEIA ADVENTURE
Rating-ul dumneavoastra