Close x

Sticker Dolly Dressing Travel

Autor: Watt, Fiona

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474980517

Pret standard 41,99 RON
(-17%)

Pret special 34,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Children will love to dress the dollies as they travel around the world, checking in at the airport, boarding an inter-city train, enjoying a cycling tour, pony trekking and more. With over 250 reusable stickers of sunhats, snowsuits, suitcases, hiking boots, summer dresses and more, plus a fold-out cover to 'park' stickers when not in use.

Mai multe informatii
Autor Watt, Fiona
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 304 x 238 x 7
Data Publicarii 09/07/2020
Format Necartonata
Numar pagini 34
Descriere RO Copiilor le va placea sa imbrace papusile in timp ce calatoresc in jurul lumii, fac check-in la aeroport, urca intr-un tren inter-oras, se bucura de un tur cu bicicleta, drumetii cu ponei si multe altele. Cu peste 250 de autocolante reutilizabile cu palarii de soare, costume de zapada, valize, cizme de drumetie, rochii de vara si multe altele, plus o husa pliabila pentru a „parca” autocolante atunci cand nu sunt folosite.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Copiilor le va placea sa imbrace papusile in timp ce calatoresc in jurul lumii, fac check-in la aeroport, urca intr-un tren inter-oras, se bucura de un tur cu bicicleta, drumetii cu ponei si multe altele. Cu peste 250 de autocolante reutilizabile cu palarii de soare, costume de zapada, valize, cizme de drumetie, rochii de vara si multe altele, plus o husa pliabila pentru a „parca” autocolante atunci cand nu sunt folosite.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sticker Dolly Dressing Travel
Rating-ul dumneavoastra