Close x

Storm of Strawberries

Autor: Cotterill, Jo

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781848126169

Pret standard 35,99 RON
(-33%)

Pret special 23,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Darby loves summer on her family's strawberry farm - but is the weather about to turn?Darby is twelve and has Down's syndrome. It's nearly time for the annual chocolate hunt, the highlight of Darby's year, but Kaydee has brought a friend home for the weekend.

Mai multe informatii
Autor Cotterill, Jo
Editura Templar Publishing
Dimensiuni 130 x 197 x 14
Data Publicarii 29/06/2017
Format Necartonata
Numar pagini 240
Descriere RO Darby iubeste vara la ferma de capsuni a familiei sale - dar vremea este pe cale sa se transforme? Darby are doisprezece ani si are sindromul Down. Este aproape timpul pentru vanatoarea anuala de ciocolata, punctul culminant al anului lui Darby, dar Kaydee si-a adus un prieten acasa pentru weekend.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Darby iubeste vara la ferma de capsuni a familiei sale - dar vremea este pe cale sa se transforme? Darby are doisprezece ani si are sindromul Down. Este aproape timpul pentru vanatoarea anuala de ciocolata, punctul culminant al anului lui Darby, dar Kaydee si-a adus un prieten acasa pentru weekend.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Storm of Strawberries
Rating-ul dumneavoastra