Close x

Storyworlds Reception/P1 Stage 1, Fantasy World, Workbook (8 Pack)

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780435090432

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Eight workbooks accompanying the Stage One "Fantasy World" stories in the "Storyworlds" series. They provide a record of a child's development, and offer activities to practise reading and writing skills, such as the consolidation of word recognition, sight vocabulary and phonological awareness.

Mai multe informatii
Editura Pearson Education Limited
Dimensiuni 203 x 299 x 36
Data Publicarii 15/04/1996
Format Multiple copy pack
Descriere RO Opt carti de lucru care insotesc povestile din prima etapa „Lumea fanteziei” din seria „Storyworlds”. Acestea ofera o evidenta a dezvoltarii unui copil si ofera activitati pentru a practica abilitatile de citire si scriere, cum ar fi consolidarea recunoasterii cuvintelor, vocabularului vederii si constientizarii fonologice.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Opt carti de lucru care insotesc povestile din prima etapa „Lumea fanteziei” din seria „Storyworlds”. Acestea ofera o evidenta a dezvoltarii unui copil si ofera activitati pentru a practica abilitatile de citire si scriere, cum ar fi consolidarea recunoasterii cuvintelor, vocabularului vederii si constientizarii fonologice.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Storyworlds Reception/P1 Stage 1, Fantasy World, Workbook (8 Pack)
Rating-ul dumneavoastra