Close x

Strangers at Our Door


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781509512171

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Refugees from the violence of wars and the brutality of famished lives have knocked on other people's doors since the beginning of time. For the people behind the doors, these uninvited guests were always strangers, and strangers tend to generate fear and anxiety precisely because they are unknown.

Mai multe informatii
Autor Bauman, Zygmunt
Editura Polity Press
Dimensiuni 125 x 189 x 11
Data Publicarii 29/04/2016
Format Necartonata
Numar pagini 120
Descriere RO Refugiatii de la violenta razboaielor si de brutalitatea vietilor infometate au batut la usile altor oameni de la inceputul timpului. Pentru oamenii din spatele usilor, acesti oaspeti neinvitati au fost intotdeauna straini, iar strainii tind sa genereze frica si anxietate tocmai pentru ca sunt necunoscuti.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Refugiatii de la violenta razboaielor si de brutalitatea vietilor infometate au batut la usile altor oameni de la inceputul timpului. Pentru oamenii din spatele usilor, acesti oaspeti neinvitati au fost intotdeauna straini, iar strainii tind sa genereze frica si anxietate tocmai pentru ca sunt necunoscuti.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Strangers at Our Door
Rating-ul dumneavoastra