Close x

Stringbags

Autor: Ennis, Garth

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781682475034

156,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents the story of the men who crewed the Fairey Swordfish, a biplane in an age of monoplanes: from their triumphs against the Italian Fleet at Taranto and the German battleship Bismarck in the mid-Atlantic, to the deadly challenge of the Channel Dash in the bleak winter waters of their homeland.

Mai multe informatii
Autor Ennis, Garth
Editura Naval Institute Press
Dimensiuni 189 x 286 x 17
Data Publicarii 30/04/2020
Format Cartonata
Numar pagini 192
Descriere RO Prezinta povestea barbatilor care au echipat Fairey Swordfish, un biplan intr-o epoca de monoplanuri: de la triumfurile lor impotriva Flotei italiene de la Taranto si cuirasatul german Bismarck in mijlocul Atlanticului, pana la provocarea mortala a Canalului Dash din apele sumbre de iarna ale patriei lor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta povestea barbatilor care au echipat Fairey Swordfish, un biplan intr-o epoca de monoplanuri: de la triumfurile lor impotriva Flotei italiene de la Taranto si cuirasatul german Bismarck in mijlocul Atlanticului, pana la provocarea mortala a Canalului Dash din apele sumbre de iarna ale patriei lor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Stringbags
Rating-ul dumneavoastra