Close x

Study Guide for Albert Camus's The Stranger


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781375398978

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A Study Guide for Albert Camus's "The Stranger," excerpted from Gale's acclaimed Novels for Students.This concise study guide includes plot summary; character analysis; author biography; study questions; historical context; suggestions for further reading; and much more. For any literature project, trust Novels for Students for all of your research needs.

Mai multe informatii
Autor Gale, Cengage Learning
Editura Gale, Study Guides
Dimensiuni 130 x 266 x 8
Data Publicarii 25/07/2017
Format Necartonata
Numar pagini 46
Descriere RO Un ghid de studiu pentru „Strainul” lui Albert Camus, extras din aclamatele romane pentru studenti ale lui Gale. Acest ghid de studiu concis include un rezumat al complotului; analiza personajului; biografia autorului; intrebari de studiu; context istoric; sugestii pentru lecturi suplimentare; si mult mai mult. Pentru orice proiect de literatura, aveti incredere in Romanele pentru studenti pentru toate nevoile dvs. de cercetare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ghid de studiu pentru „Strainul” lui Albert Camus, extras din aclamatele romane pentru studenti ale lui Gale. Acest ghid de studiu concis include un rezumat al complotului; analiza personajului; biografia autorului; intrebari de studiu; context istoric; sugestii pentru lecturi suplimentare; si mult mai mult. Pentru orice proiect de literatura, aveti incredere in Romanele pentru studenti pentru toate nevoile dvs. de cercetare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Study Guide for Albert Camus's The Stranger
Rating-ul dumneavoastra