Close x

Studying with Dyslexia

Autor: Godwin, Janet

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781352000399

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Full of practical advice and visual examples, this compact book provides learners with the tools and knowledge to work with their dyslexia. The book's accessible layout and engaging style supports students with dyslexia and enables them to take control of their studies and learn in ways that are most effective for them.

Mai multe informatii
Autor Godwin, Janet
Editura Macmillan Education UK
Dimensiuni 143 x 119 x 11
Data Publicarii 30/10/2017
Editie 2nd ed. 2018
Format Necartonata
Numar pagini 170
Descriere RO Plina de sfaturi practice si exemple vizuale, aceasta carte compacta ofera elevilor instrumentele si cunostintele pentru a lucra cu dislexia lor. Aspectul accesibil al cartii si stilul atragator sustin studentii cu dislexie si le permite sa preia controlul studiilor lor si sa invete in moduri care sunt cele mai eficiente pentru ei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Plina de sfaturi practice si exemple vizuale, aceasta carte compacta ofera elevilor instrumentele si cunostintele pentru a lucra cu dislexia lor. Aspectul accesibil al cartii si stilul atragator sustin studentii cu dislexie si le permite sa preia controlul studiilor lor si sa invete in moduri care sunt cele mai eficiente pentru ei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Studying with Dyslexia
Rating-ul dumneavoastra