Close x

Suffolk

Autor: King, Deborah

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780319090381

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Suffolk's riverside meadows of the Stour valley remain as beautiful today as when Constable painted them two centuries ago. Similarly, the county's lonely expanses of estuarine marsh, which are a feature of the coast, have a quality that appeal to writers as well as artists.

Mai multe informatii
Autor King, Deborah
Editura Ordnance Survey
Dimensiuni 226 x 138 x 6
Data Publicarii 03/01/2017
Format Necartonata
Descriere RO Pajistile de pe malul raului Suffolk din valea Stour raman astazi la fel de frumoase ca atunci cand soldatul le-a pictat acum doua secole. In mod similar, intinderile solitare ale judetului de mlastina estuarina, care sunt o caracteristica a coastei, au o calitate care atrage atat scriitorii, cat si artistii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Pajistile de pe malul raului Suffolk din valea Stour raman astazi la fel de frumoase ca atunci cand soldatul le-a pictat acum doua secole. In mod similar, intinderile solitare ale judetului de mlastina estuarina, care sunt o caracteristica a coastei, au o calitate care atrage atat scriitorii, cat si artistii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Suffolk
Rating-ul dumneavoastra