Close x

Supreme Court's New Workplace


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781316502808

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book describes how the Supreme Court has used procedural law to undermine the civil rights of minority workers. It is a valuable resource for academics interested in the Supreme Court's treatment of civil rights law, and for practitioners attempting to successfully litigate claims arising in this field.

Mai multe informatii
Autor Seiner, Joseph A. (University of South Carolina)
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 229 x 156 x 12
Data Publicarii 25/07/2017
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO Aceasta carte descrie modul in care Curtea Suprema a folosit legea procedurala pentru a submina drepturile civile ale lucratorilor minoritari. Este o resursa valoroasa pentru academicienii interesati de tratamentul Curtii Supreme cu privire la dreptul drepturilor civile si pentru practicienii care incearca sa judece cu succes cererile aparute in acest domeniu.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte descrie modul in care Curtea Suprema a folosit legea procedurala pentru a submina drepturile civile ale lucratorilor minoritari. Este o resursa valoroasa pentru academicienii interesati de tratamentul Curtii Supreme cu privire la dreptul drepturilor civile si pentru practicienii care incearca sa judece cu succes cererile aparute in acest domeniu.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Supreme Court's New Workplace
Rating-ul dumneavoastra