Close x

Think Confident, Be Confident Workbook for Teens


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781626254831

83,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Written by two leaders in the field of cognitive behavioral therapy (CBT), this engaging, must-have workbookbuilds on the success of Think Confident, Be Confident for Teens to provide proven-effective exercises andskills that will empower you to replace your self-doubt with self-confidence so you can be your best.

Mai multe informatii
Autor Fox, Marci G. / Sokol, Leslie
Editura New Harbinger Publications
Dimensiuni 254 x 202 x 13
Data Publicarii 24/11/2016
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Scris de doi lideri in domeniul terapiei cognitiv-comportamentale (TCC), aceasta carte de lucru captivanta si obligatorie se bazeaza pe succesul Think Confident, Be Confident for Teens pentru a oferi exercitii si abilitati dovedite eficiente care va vor imputernici sa va inlocuiti indoiala de sine. cu incredere in sine, astfel incat sa puteti fi cel mai bun.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scris de doi lideri in domeniul terapiei cognitiv-comportamentale (TCC), aceasta carte de lucru captivanta si obligatorie se bazeaza pe succesul Think Confident, Be Confident for Teens pentru a oferi exercitii si abilitati dovedite eficiente care va vor imputernici sa va inlocuiti indoiala de sine. cu incredere in sine, astfel incat sa puteti fi cel mai bun.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Think Confident, Be Confident Workbook for Teens
Rating-ul dumneavoastra