Close x

Thou Shall Prosper


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780470485880

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The book details the ten permanent principles that never change, the ten commandments of making money if you will, and explores the economic and philosophic vision of business that has been part of Jewish culture for centuries. This new edition will provide new examples, especially of Internet related business opportunities.

Mai multe informatii
Autor Lapin, Rabbi Daniel
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 236 x 162 x 31
Data Publicarii 02/10/2009
Format Cartonata
Numar pagini 384
Descriere RO Cartea detaliaza cele zece principii permanente care nu se schimba niciodata, cele zece porunci de a face bani daca vreti si exploreaza viziunea economica si filosofica a afacerilor care face parte din cultura evreiasca de secole. Aceasta noua editie va oferi noi exemple, in special de oportunitati de afaceri legate de Internet.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cartea detaliaza cele zece principii permanente care nu se schimba niciodata, cele zece porunci de a face bani daca vreti si exploreaza viziunea economica si filosofica a afacerilor care face parte din cultura evreiasca de secole. Aceasta noua editie va oferi noi exemple, in special de oportunitati de afaceri legate de Internet.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Thou Shall Prosper
Rating-ul dumneavoastra