Close x

Through Her Eyes

Autor: Finn, Clodagh

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780717183197

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This remarkable book provides an account of the history of Ireland like we've never seen before. Told through the prism of the lives of twenty-one extraordinary women, it offers an alternative vision of Irish history, one that puts the spotlight on women whose contributions have been forgotten or overlooked.

Mai multe informatii
Autor Finn, Clodagh
Editura Gill
Dimensiuni 235 x 155 x 32
Data Publicarii 04/10/2019
Format Cartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Aceasta carte remarcabila ofera o relatare a istoriei Irlandei asa cum nu am mai vazut pana acum. Spus prin prisma vietii a douazeci si una de femei extraordinare, ofera o viziune alternativa a istoriei irlandeze, una care pune in centrul atentiei femeile ale caror contributii au fost uitate sau trecute cu vederea.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte remarcabila ofera o relatare a istoriei Irlandei asa cum nu am mai vazut pana acum. Spus prin prisma vietii a douazeci si una de femei extraordinare, ofera o viziune alternativa a istoriei irlandeze, una care pune in centrul atentiei femeile ale caror contributii au fost uitate sau trecute cu vederea.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Through Her Eyes
Rating-ul dumneavoastra