Close x

To Kill a Mockingbird

Autor: Lee, Harper

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780099466734

Pret standard 53,99 RON
(-30%)

Pret special 37,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
THE ORIGINAL TEXT'Shoot all the Bluejays you want, if you can hit 'em, but remember it's a sin to kill a Mockingbird.' Atticus Finch gives this advice to his children as he defends the real mockingbird of this classic novel - a black man charged with attacking a white girl.

Mai multe informatii
Autor Lee, Harper
Editura Vintage Publishing
Dimensiuni 198 x 129 x 19
Data Publicarii 05/02/2004
Format Necartonata
Numar pagini 320
Descriere RO „Impusca toate Bluejays-urile pe care le doresti, daca le poti lovi, dar aminteste-ti ca este un pacat sa ucizi o Pasare Mocking.” Atticus Finch le da acest sfat copiilor sai in timp ce apara adevarata pasare batjocoritoare a acestui roman clasic - un barbat negru acuzat de atacarea unei fete albe. Prin ochii lui Scout si Jem Finch, Lee exploreaza problemele legate de rasa si clasa in sudul profund al anilor 1930 cu compasiune si umor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Impusca toate Bluejays-urile pe care le doresti, daca le poti lovi, dar aminteste-ti ca este un pacat sa ucizi o Pasare Mocking.” Atticus Finch le da acest sfat copiilor sai in timp ce apara adevarata pasare batjocoritoare a acestui roman clasic - un barbat negru acuzat de atacarea unei fete albe. Prin ochii lui Scout si Jem Finch, Lee exploreaza problemele legate de rasa si clasa in sudul profund al anilor 1930 cu compasiune si umor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:To Kill a Mockingbird
Rating-ul dumneavoastra