Close x

Trainer Toolkit


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781526493712

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A practical toolkit for educational professionals working in the continuing professional development of teachers with 50 tried and tested training ideas, reflection activities, anecdotes, tips and lists to help you become the best trainer you can be.

Mai multe informatii
Autor Borthwick, Alison / Ellis, Paul / Winterbottom, Mark
Editura SAGE Publications Ltd
Dimensiuni 171 x 245 x 19
Data Publicarii 20/02/2020
Format Necartonata
Numar pagini 168
Descriere RO Un set de instrumente practice pentru profesionistii din domeniul educatiei care lucreaza in dezvoltarea profesionala continua a cadrelor didactice cu 50 de idei de instruire incercate si testate, activitati de reflectie, anecdote, sfaturi si liste pentru a va ajuta sa deveniti cel mai bun antrenor pe care il puteti fi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un set de instrumente practice pentru profesionistii din domeniul educatiei care lucreaza in dezvoltarea profesionala continua a cadrelor didactice cu 50 de idei de instruire incercate si testate, activitati de reflectie, anecdote, sfaturi si liste pentru a va ajuta sa deveniti cel mai bun antrenor pe care il puteti fi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Trainer Toolkit
Rating-ul dumneavoastra