Close x

Transparent Urban Development


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783319589091

542,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Utilizing mixed research methods to probe downtown Phoenix's political economy of development, this study illustrates how non-local property ownership and land speculation negatively impacted a concerted public-private effort to encourage infill construction on vacant land.

Mai multe informatii
Autor Stanley, Benjamin W.
Editura Springer International Publishing AG
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 18/07/2017
Format Cartonata
Numar pagini 297
Descriere RO Utilizand metode mixte de cercetare pentru a testa economia politica de dezvoltare din centrul orasului Phoenix, acest studiu ilustreaza modul in care proprietatea non-locala si speculatiile funciare au influentat negativ un efort concertat public-privat pentru a incuraja constructia de terenuri pe terenurile vacante.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Utilizand metode mixte de cercetare pentru a testa economia politica de dezvoltare din centrul orasului Phoenix, acest studiu ilustreaza modul in care proprietatea non-locala si speculatiile funciare au influentat negativ un efort concertat public-privat pentru a incuraja constructia de terenuri pe terenurile vacante.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Transparent Urban Development
Rating-ul dumneavoastra