Tumblr Book


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 30/10/2021)
SKU:
9780472074563

299.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte arunca o privire extinsa asupra numeroaselor tipuri diferite de utilizatori si culturi care cuprind platforma populara de socializare Tumblr. Desi nu primeste aproape la fel de multa atentie ca alte retele sociale, cum ar fi Twitter sau Facebook, Tumblr si utilizatorii sai au fost extrem de influenti in crearea si schimbarea culturii populare, in special a culturii progresiste a tineretului, New York Times facand referire la 2014 ca inceputul zilei a ÔÇ×erei activismului TumblrÔÇŁ. Perfect pentru cei care nu sunt familiarizati cu platforma, precum si pentru cei care au crescut pe ea, acest volum contine eseuri si lucrari de arta care acopera mai multe subiecte diferite: fandom; structura si designul platformei; rasa, sexul si sexualitatea, inclusiv identitatile queer si trans; estetica; handicap si sanatate mintala; si confidentialitatea si etica social media.