Close x

Ultimate Sports Heroes - Chris Froome

Autor: Murray, John

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781786064660

Pret standard 35,99 RON
(-17%)

Pret special 29,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Growing up in Kenya, the young Chris Froome loved cycling so much he built his own bike from spare parts so he could pound the roads in the blazing sunshine. This is the story of how Froome won the Tour de France, the hardest sporting test of them all—not just once, but three times.

Mai multe informatii
Autor Murray, John
Editura John Blake Publishing Ltd
Dimensiuni 130 x 197 x 11
Data Publicarii 13/07/2017
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Crescand in Kenya, tanarul Chris Froome a iubit atat de mult ciclismul, incat si-a construit propria bicicleta din piese de schimb, astfel incat sa poata bate drumurile in lumina soarelui aprins. Aceasta este povestea modului in care Froome a castigat Turul Frantei, cel mai greu test sportiv dintre toate - nu doar o data, ci de trei ori.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Crescand in Kenya, tanarul Chris Froome a iubit atat de mult ciclismul, incat si-a construit propria bicicleta din piese de schimb, astfel incat sa poata bate drumurile in lumina soarelui aprins. Aceasta este povestea modului in care Froome a castigat Turul Frantei, cel mai greu test sportiv dintre toate - nu doar o data, ci de trei ori.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ultimate Sports Heroes - Chris Froome
Rating-ul dumneavoastra