Close x

Understanding Social Statistics


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781412910545

240,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Helping to take the fear out of the use of numbers in social research, the Second Edition of this bestselling textbook introduces students to statistics as a powerful means of revealing patterns in human behaviour. The book is full of up-to-date examples and illustrations using the latest SPSS software.

Mai multe informatii
Autor Fielding, Jane L. / Gilbert, Nigel
Editura SAGE Publications Inc
Dimensiuni 231 x 187 x 20
Data Publicarii 18/01/2006
Format Necartonata
Numar pagini 360
Descriere RO Ajutand sa elimine frica de utilizarea numerelor in cercetarea sociala, cea de-a doua editie a acestui manual de bestselling introduce studentii in statistici ca un mijloc puternic de a dezvalui tipare in comportamentul uman. Cartea este plina de exemple si ilustratii actualizate folosind cel mai recent software SPSS.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ajutand sa elimine frica de utilizarea numerelor in cercetarea sociala, cea de-a doua editie a acestui manual de bestselling introduce studentii in statistici ca un mijloc puternic de a dezvalui tipare in comportamentul uman. Cartea este plina de exemple si ilustratii actualizate folosind cel mai recent software SPSS.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Understanding Social Statistics
Rating-ul dumneavoastra