Close x

Uprooted

Autor: Gray, D. Ryan

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780817320478

264,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Uses archaeological research on four neighbourhoods that were razed during the construction of public housing in World War II-era New Orleans. Although each of these neighbourhoods was identified as a "slum" historically, the material record challenges the simplicity of this designation.

Mai multe informatii
Autor Gray, D. Ryan
Editura The University of Alabama Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 30/03/2020
Format Cartonata
Numar pagini 296
Descriere RO Foloseste cercetari arheologice asupra a patru cartiere care au fost distruse in timpul constructiei de locuinte publice in epoca celui de-al doilea razboi mondial din New Orleans. Desi fiecare dintre aceste cartiere a fost identificat ca o „mahala” istoric, inregistrarea materiala contesta simplitatea acestei desemnari.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Foloseste cercetari arheologice asupra a patru cartiere care au fost distruse in timpul constructiei de locuinte publice in epoca celui de-al doilea razboi mondial din New Orleans. Desi fiecare dintre aceste cartiere a fost identificat ca o „mahala” istoric, inregistrarea materiala contesta simplitatea acestei desemnari.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Uprooted
Rating-ul dumneavoastra