Close x

Valour Beyond Measure


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781912631261

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Biography of Richard Wain from Penarth, Glamorgan, who won the Victoria Cross for his heroic actions at the Battle of Cambrai in the First World War, aged only 20. Also traces in detail the history of the Tank Corps and its contribution to the winning of the war, looking at personnel training and the development of tanks. -- Y Lolfa

Mai multe informatii
Autor Hicks, Jonathan
Editura Y Lolfa
Dimensiuni 141 x 214 x 23
Data Publicarii 29/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Biografia lui Richard Wain din Penarth, Glamorgan, care a castigat Crucea Victoria pentru actiunile sale eroice la Batalia de la Cambrai din Primul Razboi Mondial, in varsta de numai 20 de ani. De asemenea, urmareste in detaliu istoria Corpului de tancuri si contributia sa la castigarea razboiul, privind pregatirea personalului si dezvoltarea tancurilor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Biografia lui Richard Wain din Penarth, Glamorgan, care a castigat Crucea Victoria pentru actiunile sale eroice la Batalia de la Cambrai din Primul Razboi Mondial, in varsta de numai 20 de ani. De asemenea, urmareste in detaliu istoria Corpului de tancuri si contributia sa la castigarea razboiul, privind pregatirea personalului si dezvoltarea tancurilor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Valour Beyond Measure
Rating-ul dumneavoastra