Close x

Wallpaper* City Guide Budapest

Autor: Wallpaper*

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780714874807

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The fast-track guide for the smart traveller.

Your passport to global style, Wallpaper* City Guides present an insider's checklist of all you need to know about the world's most intoxicating cities. Under slick Pantone covers, these pocket-sized travel bibles unearth the hippest nightlife, the buzziest hotels, the coolest retail, the most influential art galleries and cultural spaces, the best in local design and the contemporary architecture that defines a city.

Mai multe informatii
Autor Wallpaper*
Editura Phaidon Press Ltd
Dimensiuni 109 x 160 x 11
Data Publicarii 25/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO Ghidul rapid pentru calatorul inteligent. Pasaportul dvs. catre stilul global, Wallpaper * City Guides prezinta o lista de verificare a tuturor celor care trebuie sa stiti despre cele mai imbatatoare orase din lume. Sub huse Pantone, aceste biblie de calatorie de dimensiuni buzunare dezvaluie cea mai hipa viata de noapte, cele mai pline de hoteluri, cel mai tare magazin cu amanuntul, cele mai influente galerii de arta si spatii culturale, cele mai bune in designul local si arhitectura contemporana care defineste un oras.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ghidul rapid pentru calatorul inteligent. Pasaportul dvs. catre stilul global, Wallpaper * City Guides prezinta o lista de verificare a tuturor celor care trebuie sa stiti despre cele mai imbatatoare orase din lume. Sub huse Pantone, aceste biblie de calatorie de dimensiuni buzunare dezvaluie cea mai hipa viata de noapte, cele mai pline de hoteluri, cel mai tare magazin cu amanuntul, cele mai influente galerii de arta si spatii culturale, cele mai bune in designul local si arhitectura contemporana care defineste un oras.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wallpaper* City Guide Budapest
Rating-ul dumneavoastra