Close x

Weber's Greatest Hits


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780544952379

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The best recipes Weber has ever created collected into a single, must-have volume! Gorgeously photographed and curated from thousands of favorite Weber recipes over the decades, this treasury of 125 foolproof recipes is a resource grillers will turn to again and again.

Mai multe informatii
Autor Jamie Purviance, Purviance
Editura HMH Books
Dimensiuni 223 x 284 x 32
Data Publicarii 25/04/2017
Format Necartonata
Numar pagini 320
Descriere RO Cele mai bune retete pe care Weber le-a creat vreodata colectate intr-un singur volum, obligatoriu! Fotografiat minunat si organizat din mii de retete Weber preferate de-a lungul deceniilor, acest tezaur de 125 de retete infailibile este o resursa la care se vor intoarce grillers-ul din nou si din nou.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cele mai bune retete pe care Weber le-a creat vreodata colectate intr-un singur volum, obligatoriu! Fotografiat minunat si organizat din mii de retete Weber preferate de-a lungul deceniilor, acest tezaur de 125 de retete infailibile este o resursa la care se vor intoarce grillers-ul din nou si din nou.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Weber's Greatest Hits
Rating-ul dumneavoastra