Close x

When the River Ice Flows, I Will Come Home


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781644692806

141,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A captivating memoir that bridges the past with the present, as we learn about the author's grandparents' drives to escape the Jewish worlds of Tsarist Russia, her immigrant parents' hopes for their marriage in America, and now her turn to reach for meaning and purpose: each a generation of aspirations - first theirs, now hers.

Mai multe informatii
Autor Miller, Elisa Brodinsky
Editura Academic Studies Press
Dimensiuni 156 x 233 x 15
Data Publicarii 30/05/2020
Format Necartonata
Numar pagini 220
Descriere RO O memorie captivanta care leaga trecutul de prezent, pe masura ce aflam despre impulsurile bunicilor autorului de a scapa de lumile evreiesti ale Rusiei tariste, de sperantele parintilor ei imigranti pentru casatoria lor in America, iar acum randul ei de a-si atinge sensul si scopul : fiecare o generatie de aspiratii - mai intai a lor, acum a ei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O memorie captivanta care leaga trecutul de prezent, pe masura ce aflam despre impulsurile bunicilor autorului de a scapa de lumile evreiesti ale Rusiei tariste, de sperantele parintilor ei imigranti pentru casatoria lor in America, iar acum randul ei de a-si atinge sensul si scopul : fiecare o generatie de aspiratii - mai intai a lor, acum a ei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:When the River Ice Flows, I Will Come Home
Rating-ul dumneavoastra