Close x

White People and Other Weird Stories


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780143105596

Pret standard 59,99 RON
(-38%)

Pret special 36,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Offers an exercise in the bizarre leaving you disoriented and on edge. From the first page, the author turns even fundamental truths upside-down, as his character Ambrose explains, "there have been those who have sounded the very depths of sin, who all their lives have never done an 'ill deed'" setting the stage for a tale entirely without logic.

Mai multe informatii
Autor Machen, Arthur
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 197 x 132 x 18
Data Publicarii 28/10/2011
Format Necartonata
Numar pagini 1
Descriere RO Ofera un exercitiu in bizar, lasandu-te dezorientat si pe margine. De la prima pagina, autorul rastoarna chiar si adevarurile fundamentale, asa cum explica personajul sau Ambrose, „au existat cei care au sunat in profunzimea pacatului, care toata viata lor nu au facut niciodata o„ fapta rea ”. scena pentru o poveste cu totul fara logica.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera un exercitiu in bizar, lasandu-te dezorientat si pe margine. De la prima pagina, autorul rastoarna chiar si adevarurile fundamentale, asa cum explica personajul sau Ambrose, „au existat cei care au sunat in profunzimea pacatului, care toata viata lor nu au facut niciodata o„ fapta rea ”. scena pentru o poveste cu totul fara logica.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:White People and Other Weird Stories
Rating-ul dumneavoastra