Close x

Why We Drop Out


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780807758625

240,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
These engaging narratives and unique insights will help readers to better understand the interplay of school-related and personal factors that lead students to drop out of school. It is essential reading for K-12 educators, school principals, counselors, psychologists, and everyone concerned with our nation's ""dropout crisis.

Mai multe informatii
Autor Feldman, Deborah L. / Smith, Antony T. / Waxman, Barbara L.
Editura Teachers' College Press
Dimensiuni 228 x 155 x 9
Data Publicarii 30/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 277
Descriere RO Aceste naratiuni captivante si perspective unice vor ajuta cititorii sa inteleaga mai bine interactiunea factorilor personali si scolari care ii determina pe elevi sa renunte la scoala. Este o lectura esentiala pentru educatorii K-12, directorii de scoli, consilierii, psihologii si toti cei preocupati de criza abandonului national.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceste naratiuni captivante si perspective unice vor ajuta cititorii sa inteleaga mai bine interactiunea factorilor personali si scolari care ii determina pe elevi sa renunte la scoala. Este o lectura esentiala pentru educatorii K-12, directorii de scoli, consilierii, psihologii si toti cei preocupati de criza abandonului national.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Why We Drop Out
Rating-ul dumneavoastra