Wissen begreifen


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 05/02/2017)
SKU:
9783658151393

200.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Internetul, mass-media electronica si sistemele inteligente de cunoastere au schimbat fundamental modul in care ne ocupam de cunostinte - si, odata cu acesta, conceptele noastre traditionale de cunoastere si rationalitate. Wolfgang Neuser, profesor de filosofie la Universitatea Tehnica din Kaiserslautern, prezinta un concept de cunoastere in investigatia sa teoretica conceptuala care ofera o noua cheie pentru intelegerea istoriei ideilor, traditiilor culturale si conflictelor in fazele de dezvoltare traditionale si netraditionale ale unei societati: Cunoasterea este un sistem de auto-organizare si stabilizare, in care omul si-a pierdut pozitia centrala ca subiect ganditor: ceea ce ramane din actorii umani este individul care isi trage cunostintele individuale din interactiunea cu cunostintele generale.