Close x

Wonder Woman & The Justice League America Vol. 1

Autor: Vado, Dan

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781401268343

117,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Wonder Woman takes over as leader of the Justice League of America, whether members like Green Lantern Guy Gardner, Booster Gold, or Blue Beetle like it or not. Acting at the behest of the UN, the team must respond to a human rights crisis in a remote African nation, only to find the populace under the thumbs of the super-powered Extremists.

Mai multe informatii
Autor Vado, Dan
Editura DC Comics
Dimensiuni 170 x 257 x 22
Data Publicarii 04/04/2017
Numar pagini 144
Descriere RO Femeia minunata preia rolul de lider al Ligii Justitiei din America, indiferent daca ii plac sau nu membrilor ca Green Lantern Guy Gardner, Booster Gold sau Blue Beetle. Actionand la ordinul ONU, echipa trebuie sa raspunda la o criza a drepturilor omului intr-o natiune africana indepartata, doar pentru a gasi populatia sub degetele de la extremistii superputeri.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Femeia minunata preia rolul de lider al Ligii Justitiei din America, indiferent daca ii plac sau nu membrilor ca Green Lantern Guy Gardner, Booster Gold sau Blue Beetle. Actionand la ordinul ONU, echipa trebuie sa raspunda la o criza a drepturilor omului intr-o natiune africana indepartata, doar pentru a gasi populatia sub degetele de la extremistii superputeri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wonder Woman & The Justice League America Vol. 1
Rating-ul dumneavoastra