Close x

Wood Pellet as a Renewable Source of Energy


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030090036

663,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The second chapter then comprehensively examines densification processes, with a focus on the pelleting process. Chapter three further elaborates on the pelleting process, including an overview of the pellet structure and properties, and the history of this process.

Mai multe informatii
Autor Abdoli, Mohammad Ali / Golzary, Abooali / Hosseini, Ashkan / Sadeghi, Pourya
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 26/01/2019
Format Necartonata
Numar pagini 184
Descriere RO Al doilea capitol examineaza apoi in mod cuprinzator procesele de densificare, cu accent pe procesul de peletizare. Capitolul trei detaliaza in continuare procesul de peletizare, incluzand o imagine de ansamblu asupra structurii si proprietatilor peletelor, precum si istoricul acestui proces.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Al doilea capitol examineaza apoi in mod cuprinzator procesele de densificare, cu accent pe procesul de peletizare. Capitolul trei detaliaza in continuare procesul de peletizare, incluzand o imagine de ansamblu asupra structurii si proprietatilor peletelor, precum si istoricul acestui proces.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wood Pellet as a Renewable Source of Energy
Rating-ul dumneavoastra