Close x

Working-Class Writing and Publishing in the Late Twentieth Century

Autor: Woodin, Tom

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780719091117

482,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
From the early 1970s, working class writing and publishing in local communities rapidly proliferated into a national movement. This book is the first full evaluation of these developments and opens up new perspectives on literature, culture, class and identity over the past 50 years. -- .

Mai multe informatii
Autor Woodin, Tom
Editura Manchester University Press
Dimensiuni 235 x 173 x 26
Data Publicarii 22/08/2018
Format Cartonata
Numar pagini 280
Descriere RO De la inceputul anilor 1970, scrierea si publicarea clasei muncitoare in comunitatile locale a proliferat rapid intr-o miscare nationala. Aceasta carte este prima evaluare completa a acestor evolutii si deschide noi perspective asupra literaturii, culturii, clasei si identitatii in ultimii 50 de ani.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
De la inceputul anilor 1970, scrierea si publicarea clasei muncitoare in comunitatile locale a proliferat rapid intr-o miscare nationala. Aceasta carte este prima evaluare completa a acestor evolutii si deschide noi perspective asupra literaturii, culturii, clasei si identitatii in ultimii 50 de ani.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Working-Class Writing and Publishing in the Late Twentieth Century
Rating-ul dumneavoastra