Close x

You're Hired!


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781787144903

138,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Featuring conversations with more than thirty sociology majors on their career trajectories, responses from employers on why they hire sociology majors, and practical career advice, You're Hired! Putting Your Sociology Major to Work provides a comprehensive account for students on the value of a sociology major.

Mai multe informatii
Autor Joseph, Cheryl
Editura Emerald Publishing Limited
Dimensiuni 152 x 228 x 18
Data Publicarii 01/08/2017
Format Necartonata
Numar pagini 328
Descriere RO Prezentand conversatii cu mai mult de treizeci de specialisti in sociologie pe parcursul carierei lor, raspunsuri ale angajatorilor cu privire la motivele pentru care angajeaza specializari in sociologie si sfaturi practice despre cariera, Esti angajat! Punerea in functiune a sociologiei majore ofera un cont cuprinzator pentru studenti cu privire la valoarea unei specialitati in sociologie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezentand conversatii cu mai mult de treizeci de specialisti in sociologie pe parcursul carierei lor, raspunsuri ale angajatorilor cu privire la motivele pentru care angajeaza specializari in sociologie si sfaturi practice despre cariera, Esti angajat! Punerea in functiune a sociologiei majore ofera un cont cuprinzator pentru studenti cu privire la valoarea unei specialitati in sociologie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:You're Hired!
Rating-ul dumneavoastra