BEST OF: TITLURILE BLACK FRIDAY

Trebuie să o spunem și pe asta: de fiecare dată când cumpărăm o carte îi dăm, de fapt, un vot de încredere. Iar anul acesta de Black Friday aceste voturi ale voastre au plecat spre cele mai variate dintre titluri, de la seturi complete la cărți de cinematografie sau enciclopedii. Ficțiunea rămane, desigur, pe primul loc.  Dar, ca întotdeauna, dintre toate titlurile câteva au fost mai populare. Nominalizăm aici bestseller-urile Black Friday 2019.

 

 Lider indisputabil:  Queen of Nothing

 

Pătrunde în lumea zânelor, unele deloc asa cum îți amintești din copilărie. O poveste cu regalități și rivalități însângerate. 

 

Setul complet Tokyo Ghoul

Toate cele 14 volume din seria originală Tokyo Ghoul: urmărește aventurile lui Ken Kaneki - jumătate om, jumătate Ghoul.

 

Ediția de colecție Crooked Kingdom

Bine ai venit în Grishaverse! Aici găsești eroi și antieroi numai buni de îndrăgit, prinși în aventuri care te vor ține la marginea paginii.

 

Rebel

 

Salvează lumea, înfruntă realități crude și pericole de tot felul. Asta în timp ce urmărești dezvoltarea unei relații problematice între frați. Revoluțiile și înfruntările cu răul nu sunt deloc ușoare. 

 

Starless Sea

Un nou roman magic, de la autoarea bestsellerului The Night Circus.

O carte ciudată îi poartă pașii lui Zach într-o călătorie ca nicio alta. Prin orașe demult pierdute, prin amintiri chinuitoare, alături de personaje misterioase... Rezolvă puzzle-ul și află sfârșitul poveștii călătorind pe marea fără stele: casa povestitorilor și a protectorilor poveștilor.

 

Vita Nostra

  

Traducerea în Limba Engleză a bestsellerului rusesc: o fantezie întunecată și deosebită, cu o subtilă analiză psihologică a umanității strecurată printre pagini. Un mix seducător de știință, aventură, magie și filosofie.

 

 Serpent & Dove

 

Primul volum dintr-o nouă serie fantasy care vă va captiva. O eroină în adevăratul sens al cuvântului se află în miezul acțiunii - o vrăjitoare ce înfruntă prejudecățile. Cu garnitură de poveste de dragoste.

 

Six of Crows: Collector's Edition

 

Cadoul perfect pentru orice fan, un volum hardback ce cuprinde o scrisoare din partea autoarei și șase portrete color ale personajelor preferate.

 

Wayward Son

Ce se întâmplă după ce învingi răul? Așa ar trebui să arate oare fericiți până la adânci bătrâneți? Atunci când lucrurile nu se dovedesc a fi pe cât de roz credea, Simon pornește într-o călătorie prin America. Pe parcursul ei va avea parte de un șir de evenimente antrenante.

 

 Enchantment of Ravens

 

Un bestseller romantic, plin de acțiune și umor. Perfect pentru fanii Holly Black. 

 

Acum că a trecut nebunia “neagră”, să înceapă cumpărăturile de Crăciun