Close x

Creer des jeux d'evasion en classe


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780244949631

64,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Les jeux d'evasion en classe sont un excellent moyen pour motiver les eleves et mobiliser tout un panel de leurs competences. Decouvrez dans cet ouvrage des conseils de mise en oeuvre de l'escape game dans une salle de classe, des scenarii cle en main pour niveaux college et lycee et des ressources a imprimer ou telecharger.

Mai multe informatii
Autor Nicotera, Mickael
Editura Lulu.com
Dimensiuni 229 x 152 x 8
Data Publicarii 22/11/2017
Format Necartonata
Numar pagini 50
Descriere RO Jocurile de evadare in clasa sunt o modalitate excelenta de a motiva elevii si de a-si mobiliza o gama intreaga de abilitati. In aceasta carte, descoperiti sfaturi despre cum sa configurati un joc de evadare intr-o sala de clasa, scenarii la cheie pentru nivelurile colegiului si liceului si resurse de imprimat sau descarcat.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Jocurile de evadare in clasa sunt o modalitate excelenta de a motiva elevii si de a-si mobiliza o gama intreaga de abilitati. In aceasta carte, descoperiti sfaturi despre cum sa configurati un joc de evadare intr-o sala de clasa, scenarii la cheie pentru nivelurile colegiului si liceului si resurse de imprimat sau descarcat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Creer des jeux d'evasion en classe
Rating-ul dumneavoastra