Close x

Julius Caesar


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781909621954

Pret standard 47,99 RON
(-33%)

Pret special 31,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
In Julius Caesar, William Shakespeare uses the most notorious murder in classical history to tell a tragic tale of friendship, ambition and betrayal. As the greatest figures of the Roman Republic are swept along on the tide of a terrifying conspiracy, a touchingly human story is revealed in some of the most beautiful poetry ever written.

Mai multe informatii
Autor Shakespeare, William
Editura Pan Macmillan
Dimensiuni 103 x 156 x 14
Data Publicarii 26/07/2016
Format Cartonata
Numar pagini 176
Descriere RO In Iulius Cezar, William Shakespeare foloseste cea mai notorie crima din istoria clasica pentru a spune o poveste tragica despre prietenie, ambitie si tradare. Pe masura ce cele mai mari figuri ale Republicii Romane sunt maturate pe valul unei conspiratii terifiante, o poveste emotionanta umana este dezvaluita in unele dintre cele mai frumoase poezii scrise vreodata.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In Iulius Cezar, William Shakespeare foloseste cea mai notorie crima din istoria clasica pentru a spune o poveste tragica despre prietenie, ambitie si tradare. Pe masura ce cele mai mari figuri ale Republicii Romane sunt maturate pe valul unei conspiratii terifiante, o poveste emotionanta umana este dezvaluita in unele dintre cele mai frumoase poezii scrise vreodata.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Julius Caesar
Rating-ul dumneavoastra