Close x

Oxford School Shakespeare: Antony and Cleopatra


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198393344

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This new edition of one of Shakespeare's classics is especially designed for students with accessible page notes and explanatory illustrations, clear background information, and rigorous but accessible scholarly credentials. Antony and Cleopatra includes illustrations, preliminary notes, reading lists and classroom notes.

Mai multe informatii
Autor Shakespeare, William
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 216 x 171 x 12
Data Publicarii 03/02/2013
Format Necartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Aceasta noua editie a unuia dintre clasicii lui Shakespeare este special conceputa pentru studentii cu note de pagina accesibile si ilustratii explicative, informatii clare de fundal si acreditari stiintifice riguroase, dar accesibile. Antony si Cleopatra includ ilustratii, note preliminare, liste de lectura si note de clasa.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta noua editie a unuia dintre clasicii lui Shakespeare este special conceputa pentru studentii cu note de pagina accesibile si ilustratii explicative, informatii clare de fundal si acreditari stiintifice riguroase, dar accesibile. Antony si Cleopatra includ ilustratii, note preliminare, liste de lectura si note de clasa.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Oxford School Shakespeare: Antony and Cleopatra
Rating-ul dumneavoastra