Close x

Pop Music - Technology and Creativity


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780754631323

222,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This text draws on the author's personal experience as a musician, producer and teacher of popular music to discuss the ways in which audio technology and musical creativity in pop music are inextricably bound together. This relationship, the book argues, is exemplified by the work of Trevor Horn.

Mai multe informatii
Autor Warner, Timothy
Editura Taylor & Francis Ltd
Dimensiuni 233 x 157 x 15
Data Publicarii 11/06/2003
Format Necartonata
Numar pagini 188
Descriere RO Acest text se bazeaza pe experienta personala a autorului ca muzician, producator si profesor de muzica populara pentru a discuta despre modul in care tehnologia audio si creativitatea muzicala din muzica pop sunt indisolubil legate. Aceasta relatie, sustine cartea, este exemplificata de lucrarea lui Trevor Horn.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest text se bazeaza pe experienta personala a autorului ca muzician, producator si profesor de muzica populara pentru a discuta despre modul in care tehnologia audio si creativitatea muzicala din muzica pop sunt indisolubil legate. Aceasta relatie, sustine cartea, este exemplificata de lucrarea lui Trevor Horn.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pop Music - Technology and Creativity
Rating-ul dumneavoastra