DETALII
Citeste mai mult
Descriere RO
"The Glasgow Cookery Book" is a comprehensive and reliable cookery book that started its life in 1910 as the textbook of The Glasgow and West of Scotland College of Domestic Science - fondly dubbed the Do (or Dough) School by Glasgow citizens. Based on the 1975 metric edition it makes an excellent reference book for the student and expert.
EdituraThe Gresham Publishing Co. Ltd
Dimensiuni241 x 181 x 41
Data Publicarii24/09/2009
FormatCartonata
Numar pagini544
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
,,Cartea de bucate din Glasgow" este o carte de bucate cuprinzatoare si fiabila, care si-a inceput activitatea in 1910 ca manual al Colegiului de Stiinte Domestice din Glasgow si Vestul Scotiei - supranumit cu afectiune Scoala Do (sau Aluatul) de catre cetatenii din Glasgow. Bazata pe editia metrica din 1975, este o carte de referinta excelenta atat pentru student, cat si pentru expert.