Cărți de colecție la reducere

S-au adunat până acum trei newslettere dedicate ideilor mărețe. Fie că e vorba de simple sclipiri care au revoluționat lumea, de idei în legătură cu călătoriile sau de povești de dragoste, cărțile ce le cuprind au fost gândite cu un design special, gata să inspire și să satisfacă până și cele mai exigente gusturi.

Great lovers and their secrets” aceasta este denumirea ultimului newsletter Okian. Este vorba de o colecție plină de povești de iubire din toate timpurile. Freud, Boccaccio, Stendhal, Nabokov, Tolstoy și alte nume de renume, toate reunite într-o ediție de colecție.

"20 Great Ideas from Penguin Books" este colecția ce cuprinde părți importante din operele a unor mari gânditori. Idei care au dat formă lumii în care trăim sau care au revoluționat societatea de la bazele ei. Kant, Freud, Platon, Marks, Voltaire sunt doar câțiva dintre autorii pe care îi veți găsi în colecție.

"Travel around the planet and back through the centuries" cuprinde povești despre diverse călătorii. Culturi diferite, legende și tradiții unice, mărturii ale trecutului și aventuri în diverse părți ale globului, toate le veți găsi în această impresionantă colecție. Pentru că ne-au impresionat și pentru că oricine ar trebui să aibă acasă măcar o parte din aceste cărți minunate, ne-am gândit să vă ajutăm în completarea bibliotecii cu o reducere de 15%. Le puteți achiziționa cu prețul redus de aici: Great lovers, Great journeys, Great ideas.