Cărți care sar pe micile ecrane în 2017

2017 se anunță a fi un an cu destul de multe seriale inspirate de sau bazate pe cărți. Asta nu poate decât să ne bucure pentru că nu (prea) ratăm ocazia de a vedea cum au adus alții la viață lumea imaginată de noi în timpul lecturii. Evident că uneori suntem extrem de dezamăgiți, dar asta e altă poveste, pentru un alt articol. :) Momentan sperăm că ne vor plăcea serialele de mai jos.

Seriale 2017: Ce cărți vom vedea pe ecrane

 

1.The Handmaid’s Tale, Margaret Atwood

seriale 2017 Samira Wiley, Alexis Bledel și Elizabeth Moss (printre alții) vor intra în lumea distopică a romanului din 1985.  Suntem curioși să vedem cum va fi transpusă povestea romanului pe micul ecran. Adevărul fie spus, de abia așteptăm premiera.

2. Sharp Objects, Gillian Flynn

seriale 2017 Până când mai scrie Flynn un roman, ne mulțumim să (re)citim ce a scris până acum. Sau să ne uităm la cele 8 episoade anunțate ale seriei.  Amy Adams va juca rolul jurnalistei Camilla Preake, care se întoarce în orașul natal pentru a investiga dispariția misterioasă a unor fetițe.

3.  Cormoran Strike series, JK Rowling

[caption id="attachment_9695" align="aligncenter" width="600"]seriale 2017 Tom Burke as Cormoran Strike[/caption] Dacă ești fan al detectivului Strike, te vei bucura să afli că în curând îl vei vedea ”în carne și oase”. Toate cele trei cărți vor fi ecranizate începând de anul acesta deci ne așteaptă crime de rezolvat alături de Tom Burke, cel care îl va juca pe Strike.  

4. Big Little Lies, Liane Moriarty

[caption id="attachment_9697" align="aligncenter" width="600"]seriale 2017 Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley film tie-in book cover[/caption]   Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley aduc la viață 3 femei dintr-un orășel mic cu vieți extrem de complicate: probleme cu copiii, cu soții, cu abuzuri și multe nemulțumiri. Serialul va debuta pe 19 februarie și fanii lui Moriarty (și nu numai) îl vor aprecia cu siguranță.

5. American Gods, Neil Gaiman

seriale 2017 Povestea lui Shadow ajunge, în sfârșit, pe micile ecrane. După ce iese din închisoare și află că soția și cel mai bun prieten au murit, Shadow descoperă o lume incredibilă, cu ajutorul lui Mr. Wednesday. De abia așteptăm să vedem zeii în acțiune :)  Așadar, acestea 5 sunt preferatele noastre dar în 2017 vor ajunge pe ecrane și: Ce serial așteptați cu nerăbdare, bookworms?