Felicitări câștigătorilor concursului #okianbookstagram

Salutare, #bookworms, #bookdragons și #booklovers! Concursul nostru pe Instagram a ajuns la final. Ne-am și distrat, ne-am și contrat, a fost și simpatic, dar și frustrant pentru că, așa cum de altfel era de așteptat, ideile noastre despre ce înseamnă o poză de Insta reușită n-au coincis cu ideile tuturor. Ce sperăm este că după ce am tras linia, părțile pozitive au predominat. Iată și câștigătorii, aleși de juriul nostru din această listă scurtă de finaliști. Din juriu au făcut parte: Noemi Meilman (noemimeilman.com,@noemimeilman), Ioana Ulmeanu (aquestion.ro, @aquestion.ro), Robert Katai (robertkatai.com, @katairobi) și Ariel Constantinof (arielu.ro, @arielconstantinof).   Locul III - @coffentropy (cupon Okian de 200 lei) O poză optimistă care îmbină designul de copertă cu cel textil, ne-au plăcut potrivirea cromatică și vegetală.
  Locul II - @oxana_a (cupon Okian de 300 lei) O poză cu atmosferă poetică, ne-au plăcut jocul de lumini și umbre, biblioteca retro din lemn masiv, dialogul discret dintre cărți și cititor.
Cititoarea - The reader @okian.ro #okianbookstagram A photo posted by Oxana Andriuc (@oxana_a) on
  Locul I - @alicetheearthfish (cupon Okian de 500 lei) O imagine alb negru puternică, ne-a plăcut sentimentul de angoasă împărțit de cele două personaje, pe fundalul clinic, gri care nu oferă niciun confort privitorului.
Felicitări câștigătorilor și vă mulțumim frumos tuturor pentru participare. Vă vom contacta prin mesaj direct pe Instagram cu codul de cupon.